Tryk fører til modtryk

Straf, straf og atter straf det er åbenbart den løsning som diverse politikere kommer med i disse dage på al den ballade, der har været rundt om i Danmark. Jeg er enig med at straf er en del af løsningen, men ikke løsningen. Hvis samfundet farer for hårdt frem mod disse unge, så vil de føler sig endnu mere udskilt fra samfundet. Vi har tidligere set, hvad det kan fører til. Jeg tænker på, at bomberne i London faktisk var placeret af unge englændere, som følte sig fremmedgjorte.

Jeg kan huske, at en praktiklærer engang fortalte, at tryk fører til modtryk. Og det skal politikerne huske inden de går i gang med slå hårdt ned på de unge.

Skal disse problemer løses skal vi alle gøre en indsats, den største skal de unge. Som samfund har vi en pligt til at rumme dem, og prøve at imødekomme de udfordringer de unge stiller. Selvfølgelig skal samfundet ikke bøje sig for vold og hærværk, men det er meget vigtigt, at vi også kommer disse unge mennesker i møde. Vi skal ikke grave flere grøfter.

Dette indlæg blev udgivet i Danmark, København, Livet, Politik, Tanker fra lænestolen og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.